Voor wie?

Reiki is voor iedereen. Op elke leeftijd of met welke ziekte ook, je kunt altijd reiki ontvangen. Het belangrijkste argument om reiki te gebruiken is het genieten van de volledige ontspanning en tevens energie opdoen!

Reiki bij zwangerschap.

Wanneer je zwanger bent verandert je lichaam en  kun je last krijgen van zwangerschapskwaaltjes, zoals bijvoorbeeld ochtendmisselijkheid, stemmingswisselingen en gebrek aan energie. Reiki heeft een positieve invloed op je energie-evenwicht, waardoor ook je klachten kunnen verdwijnen.

Het brengt ontspanning en je energie wordt in balans gebracht, waardoor jij en je baby heel rustig worden tijdens of na een Reikibehandeling.

 

Reiki bij kinderen.

Kinderen voelen de reiki-energie intuïtief aan. Reiki kan kinderen helpen bij ziekte of pijn (bv bij kneuzingen of breuken), maar het kan ook ontspanning  geven bij spannende of drukke momenten zoals bij het beginnen bij een nieuwe school of in een proefwerkperiode.

Jongere kinderen zullen een kortere reikisessie nodig hebben dan grotere kinderen en volwassenen.

 

Reiki bij dieren.

Ook dieren, jong of oud, kunnen profiteren van reiki-energie. Honden, katten, vogels, maar ook grotere dieren, als paarden kunnen met reiki geholpen worden.

Reiki helpt dieren als ze ziek zijn, ter ondersteuning naast de medische behandeling. Het kan ook helpen na een traumatische ervaring. De meeste dieren vinden het fijn om reiki te ontvangen, ze komen extra dicht bij je liggen. Als ze het niet (meer) willen, geven ze het aan door bijvoorbeeld weg te lopen.

Een dier hoeft (net als mensen) niet aangeraakt te worden om reiki te ontvangen. Dus ook vanaf een afstand kan reiki gestuurd worden.